Web Analytics Made Easy - Statcounter

داوطلبان دکتری به دلیل شیوع کرونا خواستار تعویق برگزاری آزمون بودند؛ اما مسئولان آن زمان را روز‌های خطرناک ندانسته و حال بعد از گذشت ۵ روز با اعلام شرایط ویژه و حاد شیوع کرونا آزمون وکلا را به تعویق انداختند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همین هفته گذشته بود که داوطلبان شرکت در کنکور دکتری ۱۴۰۰ نسبت به برگزاری این آزمون در نیمه اسفندماه با توجه به شیوع گسترده کرونای انگلیسی معترض بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این داوطلبان سعی کردند به هر نوعی صدای اعتراض و درخواست خود را مسئولان برسانند تا زمان برگزاری کنکور دکتری ۱۴۰۰ را به تعویق انداخته و آن را به زمان مناسبت‌تری به لحاظ شیوع کرونا موکول کنند.

اما در آن زمان نه‌تنها مسئولان صدای داوطلبان را نشنیدند؛ بلکه بعد از پیگیری‌ها و شرح موضوع به آنها، اعلام کردند که برگزاری کنکور دکتری در زمان مقرر بهترین تصمیم‌گیری است و شیوع کرونا در این روز‌ها طبق اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا حاد و خطرناک نیست که داوطلبان بخواهند در این خصوص نگرانی داشته باشند.

در نهایت کنکور دکتری ۱۴۰۰ در زمان مقرر (۱۵ اسفندماه ۹۹) در استان‌های کشور با رقابت بیش از ۱۷۹ هزار داوطلب برگزار شد. حال تنها بعد از گذشت ۵ روز، وزارت بهداشت به یکباره شرایط کرونا را در استان‌های کشور حاد و خطرناک دیده و تصمیم به تعویق آزمون‌ی در هفته سوم اسفندماه ۹۹ گرفته است.

به گونه‌ای که آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت کانون‌های وکلای دادگستری ایران سال ۱۳۹۹- (اسکودا) که پیش از این قرار بود در ۲۲ اسفندماه برگزار شود طبق تصمیم وزارت بهداشت به بیستم فروردین ماه ۱۴۰۰ موکول شده است. تعویق این آزمون درحالی است که سازمان سنجش و اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران برای برگزاری آن با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در تاریخ مقرر آمادگی داشته‌اند.

اطلاعاتی از آمار شرکت‌کنندگان آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت کانون‌های وکلا در دست نیست، اما انتظار نمی‌رود که جمعیت آن‌ها بیشتر از داوطلبان کنکور دکتری باشد با این وجود طبق مصوبه کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا به دلیل حاد شدن شرایط انتشار بیماری کرونا (که تنها تا ۵ روز قبل مسئولان آن را منکر می‌شدند) باید محدودیت‌های بیشتر در اکثر استان‌ها اعمال شود و در این خصوص تغییر شرایط برگزاری آزمون از قبیل اضافه کردن شهر‌ها و حوزه‌های امتحانی جدید ضرورت دارد.

آن زمان که داوطلبان کنکور دکتری نگران از رعایت پروتکل‌ها برای حفظ سلامتی‌شان از خطر ویروس کرونا بودند، خبری از دستورالعمل‌های جدید و سخت‌تر کردن پروتکل‌های بهداشتی نبود؛ اما باید دید به فاصله ۵ روز به یکباره برای مسئولان چه اتفاقی افتاد که شرایط را نامساعد دیدند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کنکور دکتری 1400 ستاد ملی مبارزه با کرونا تعویق آزمون شیوع کرونا آزمون پروانه کارآموزی وکالت کنکور دکتری شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۲۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ تقلب با دستگاه‌های الکترونیکی در کنکور کشف شد

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، عبدالرسول پورعباس رئیس سازمان سنجش آموزش کشور دیروز در حاشیه مراسم نکوداشت اساتید نمونه کشوری در گفتگو با خبرنگاران گفت: کنکور ۱۴۰۳ یکی از ایمن‌ترین آزمون‌های سراسری بود و با صحت کامل برگزار شد. واقعاً مردم خیلی خوب با سازمان سنجش همراهی کردند و فریب بازی شبکه‌های زیرزمینی که داوطلبان را اغفال می‌کنند نخوردند.

وی ادامه داد: در مجموع ۲۵ مورد تقلب در ابتدای جلسه آزمون روز پنجشنبه صبح (۶ اردیبهشت) شناسایی شد که داوطلبان تلاش کرده بودند دستگاه‌های الکترونیکی با خود داخل جلسه ببرند و در لحظه شناسایی شدند.

پورعباس گقت: این دستگاه‌ها در حد دستگاه‌های جاسوسی و پیچیده بود ولی تلاش‌های ما در مسیر اعمال امنیت به ثمر نشست، این افراد به نیروی پلیس امنیت تحویل داده شدند.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور بدون اشاره به اینکه داوطلبان از کدام شهرستان‌ها یا استان‌ها بودند یا جنسیت داوطلبان متقلب چه بود، گفت: این افراد به هیئت‌های بدوی و هیئت‌های تجدید نظر ارجاع می‌شوند و معمولاً برای این داوطلبان محرومیت کمتر از ۵ سال نداریم.

وی در مورد زمان برگزاری مجدد آزمون سراسری نوبت اول برای آن دسته از داوطلبان سیل‌زده روز پنجشنبه گذشته نیز توضیح داد: آزمون فقط صبح روز پنجشنبه برای این شهرستان دوباره برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • جزئیات برگزاری کنکور ۱۴۰۳ برای داوطلبان سیل زده
  • جزییات برگزاری کنکور مجدد برای داوطلبان سیل زده
  • جزییات برگزاری کنکور مجدد برای داوطلبان سیل زده اعلام شد
  • جزئیات برگزاری کنکور مجدد برای داوطلبان سیل‌زده
  • آزمون مجدد داوطلبان کنکور شهرستان زیرکوه در ۲۱ اردیبهشت ماه
  • ۲۵ تقلب با دستگاه‌های الکترونیکی در کنکور کشف شد
  • برگزاری کنکور برای داوطلبان سیل‌زده ۲۱ اردیبهشت ماه
  • اعلام زمان برگزاری کنکور برای سیل‌زدگان خراسان جنوبی
  • کنکور در این شهر دوباره برگزار می‌شود
  • تاریخ دقیق برگزاری نوبت اول کنکور سراسری برای جاماندگان اعلام شد